Voor 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis!
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
 Privacyverklaring InGlamour

inGlamour gevestigd aan Karl Braunstraat 33, 1341DD Almere, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Contactgegevens:
InGlamour
Karlbraunstraat 33
1341DD Almere
Tel.036 5242998
E-mail Info@inglamour.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken:

inGlamour verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze website je hebt deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Voor -en achternaam
Adresgegevens
Telefoonnummer
e-mail
bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens:

Website van inGlamour heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over website bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Wij kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van uw kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@inglamour.nl dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag verzamelen en verwerken wij uw persoonsgegevens:

Afhandelen van betalingen
Verzenden van de door u bestelde artikelen het verzenden van onze nieuwsbrieven waar u     op ingeschreven hebt.
Om u te kunnen informeren over uw bestelling telefonisch en/of per e-mail
Om uw bestelling te leveren.
InGlamour verwerkt ook persoonsgegevens indien die wettelijk verplicht zijn zoals gegevens die wij nodig hebben voor belastingaangiften.


Hoe lang wij uw persoonsgegevens bewaren

inGlamour bewaart uw persoonsgevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens worden verzameld. Wij hanteren het wettelijk verplichte bewaartermijn voor administratie en belasting verplichtingen. Het wettelijk bewaartermijn is 7 jaar.
Na 15 maanden halen wij uw gegevens uit onze digitale bestanden en bewaren alleen de papieren bestanden voor de wettelijke doeleinde. De bestanden worden in afgesloten ruimten bewaard. Na 7 jaar worden ze vernietigd.

Delen van uw persoonsgevens met derden:

inGlamour deelt uw persoonsgegevens met derden indien noodzakelijk voor het uitvoeren van uw bestelling. Het bezorgen van de door uw bestelde artikelen door de pakketdiensten , deze hebben uiteraard geen toestemming om de gegevens voor andere doeleinde te gebruiken dan waarvoor ze zijn bedoelt.
inGlamour verklaard dat wij nooit persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen waarmee wij geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten als dit niet noodzakelijk is voor de uitvoering van de doeleinden waarvoor deze zijn bedoelt.
Wij verstrekken nooit gegevens aan derden  anders dan hierboven genoemd. Tenzij we hier toe verplicht worden gesteld door de wet of een rechtelijk uitspraak.

Cookies:

inGlamour gebruikt op verschillende plaatsen van onze website cookies.
Cookies zijn kleine identificatiecodes, die een server opslaat op de eindapparatuur waarmee u gebruik maakt van onze website of diensten, Ze bevatten informatie die kan worden gebruikt van ons aanbod mogelijk. Wij maken gebruik van permanente en zogenaamde session cookies. Session cookies worden bij het sluiten van uw browser verwijderd. Permanente cookies blijven op uw computer tot ze worden verwijder, uiterlijk echter 60 dagen.
Cookies dienen ter verbetering van onze website en het gebruik van bepaalde features. Zo kan bv. de bestelprocedure van onze website uitsluitend met behulp van cookies mogelijk worden gemaakt, bovendien worden cookies oa. gebruikt om statistische gegevens over onze website te verzamelen, bv over het aantal gebruikers, uw surfgedrag over onze website dit alles ter verbetering van onze website en het aanbod van onze artikelen. Onze website maakt daarbij  gebruik van een derde partij, Google Analytics.
Op geen enkel moment echter identificeren de op uw computer geplaatste cookies de gebruiker zelf. Ze identificeren uitsluitend het gebruikte apparaat. Toewijzing van de door cookies opgeslagen informatie aan eventueel door u bij ons opgeslagen personen gerelateerde gegevens vind niet plaats.
U kunt zich afmelden voor cookies door uw internet browser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor toelichting  veilig internetten kijk op https://veiliginternetten.nl

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

U heeft het recht om uw persoonsgevens in zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking er van.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoongegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op verwerking van jouw persoonsgegvens sturen naar info@inglamour.nl
Om zeker te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen u een kopie van uw identiteit bewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in het kopie van uw paspoort, MRZ( machine readable zone) , de strook met nummers onderaan het paspoort, paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy, We reageren zo snel mogelijk, maximaal binnen 2 weken op uw verzoek.  

Indien u van mening bent dat inGlamour niet juist met uw gegevens omgaat of bewaard kunt u een klacht indienen bij https://autoriteitpersoonsgegevens.nl

Hoe wij persoongevens beveiligen.

inGlamour neemt de bescherming van uw gegevens zeer serieus en heeft dan ook passende maatregeling om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofd wijzigingen tegen te gaan met uitgebreide technische maatregelingen van de website en haar gegevens te beschermen. Als u het idee heeft dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@inglamour.nl
 

Over ons

InGlamour biedt een ruime keuze aan mooie en avontuurlijke lingerie voor dames. Waaronder luxe nachtmode, satijnen kimono’s met bijpassende nachtjurkjes, prachtige robes en ondeugende setjes en nog veel meer…
Ook voor de heren heeft InGlamour mooie lingerie, prachtige satijnen kamerjassen en bijpassende satijnen boxers….
InGlamour heeft een zeer uitgebreid assortiment en is altijd op zoek naar nieuwe artikelen die je niet zo snel op andere webshops tegenkomt.

Tevens doet InGlamour haar uiterste best om zo snel mogelijk de bestelde artikelen te leveren. Bij een groot gedeelte van onze artikelen voor 23.00 besteld heeft u het de volgende dag in huis.
Gratis verzending  in Nederland.

Kortom bij InGlamour slaagt u altijd!


 

onze artikelen

Inglamour is altijd opzoek naar de mooiste sexy lingerie voor hem en haar.
Ondermode
Erotische Ondermode
Nachtmode, satijnen nachthemdjes
Maskers
Beenmode
Handschoenen
Hoedjes
Sieraden

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief




Aanmelden
* = prijzen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

Beste Klant,

Graag attenderen wij u op de maand December.
Wij proberen zoveel mogelijk maten en kleuren op voorraad te hebben, maar dat lukt niet altijd. 
Om zeker te zijn dat u uw cadeau heeft voor de kerst en ook dat post.nl tijd heeft om het te bezorgen
Bestellingen voor 
 3 December geplaatst  gegarandeerd voor de Kerst geleverd.

Vriendelijke groet InGlamour