home > dames > nachtmode > kimono

kimono

kimono bij inGlamour. inGlamour biedt een ruime keuze avontuurlijke lingerie, luxe nachtmode en sexy kleding voor dames en heren. In de webshop van inGlamour vindt je een uitgebreid assortiment waaronder kimono . Bij inGlamour zijn we altijd voor je op zoek naar de speciale artikelen die je bij de reguliere webshops niet snel tegenkomt. Of het nou gaat om kimono , erotische lingerie, een sexy nachthemd of een kimono, bij inGlamour slaag je altijd. Vragen of opmerkingen? Neem dan natuurlijk even contact met ons op, telefonisch op 06-24227800 of via email info@inglamour.nl

Een kimono is al snel je favoriete kledingstuk; ideaal voor de momenten voor jezelf of natuurlijk als verrassing voor je partner. Een kimono, ze zijn te vinden in diverse modellen, stoffen (denk aan satijn en zijde) en kleuren. Een kimono herken je doorgaans aan de wijde, wat kortere 3/4 mouwen.

Verras je partner of verwen jezelf met een mooie kimono!

Je eigen look bepaal jezelf; kies daarom de kimono die bij je past! Kimono's zijn er voor ieder moment: wanneer je net bent opgestaan, na het douchen of lounchen op een luie zondag. Maar natuurlijk ook voor de intieme momenten. Wil je jezelf of je partner verwennen met een mooie kimono, kijk dan gerust even rond en vindt de kimono voor juist dát ene moment.

frances kimono
€ 47,95
satijnen kimono leopard
 € 45,00 35,00
yasmeen kamerjas
€ 42,95
SERVICE
Tevredenheidsgarantie

Retouren
Veel Gestelde Vragen
Privacy Verklaring
Algemene Voorwaarden
OVER ONS
Contact
Over inGlamour
Klantenservice
Stuur Email
Partners
BESTELLEN
Bestelprocedure
Telefonisch Bestellen
Wijzigen Of Annuleren
Verzenden, Verzendkosten
Verzenden Naar Buitenland
GARANTIE
Uw garantie
Retourneren